dimecres, 10 de març del 2010

Duatló Terrassa 07/03/10


Arribem el matí a Terrassa, cap problema per trobar el lloc i cap problema per aparcar, tot controlat per l'organització. Agafem trastos i cap a boxes i ... sorpresa, hi ha espai entre competidor amb una cadira per deixar les coses, osti tu, això si és d'agrair. Arribats en aquest punt la cosa ja va bé.
Comencem la cursa, un circuit ràpid de pista, ejem ejem, això no agrada, però sorpresa, comencem a pujar per un corriol i avancem fent petites pujades i baixades, per baixar fots desnivells. Per fi una cursa de muntanya. Arribem a boxes, agafem bici i vinga, que ara toca un circuit de dues voltes. Comencem per un tram de pista per ja encarar la pujada combinant petits corriols amb pista. Un cop al cap damunt de tot, baixada per corriols en alguns casos molt tècnics. Rocs, arrels, branques ... osti tu, una passada, això si és un duatló de muntanya. Tots els trams de dificultat o bé cruilles, senyalitzades i amb personal de l'organització. Un cop finalitzades les dues voltes, encetem l'últim segment, pista i corriols plans sense problema i que són d'agraïr desprès d'un circuit tant explosiu i tècnic de BTT.
Arribada a meta i ... un avituallament que no falta de res, mentre els acompanyants dels participants estan fent una xocolatada per esperar-nos. Servei de massatge i sorteig de material ja fet per no tenir d'esperar, a part d'una bossa per a tots els participants plena d'obsequis.
Tot perfecte, potser dir que de lo millor de la temporada, dels que he fet jo es clar.
Ferran lloc 31
Pep lloc 33 1h 45m 48s.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada